Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Malatya Battalgazi İlçe Başkanı Gökhan Şahin ile Yönetim Kurulu üyeleri, Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan’a nezaket ziyaretinde bulundu.
MHP Malatya Battalgazi İlçe Başkanı Gökhan Şahin’nin yanı sıra Başkan Yardımcılarından Yaşar İnce ve Mesut Aslangiray ile MHP Battalgazi Bayan Teşkilat Başkanı Hasibe Varol’unde katıldığı ziyaret samimi bir havada geçti.
MHP Malatya Battalgazi Belediye Başkanı Gökhan Şahin ziyaret sırasında yaptığı konuşmada, “Milliyetçi Hareket Partisi olarak çalışmalarınızı yakından takip ediyoruz, başarılar diliyoruz. Hepimizin tek amacı Battalgazi İlçemize hizmet etmektir, bu amaç doğrultusunda hep beraber el ele vermeliyiz. Eksik gördüğümüz yerde de ikaz etmeyi kendimize görev biliyoruz, sadece bir kitlenin değil tüm Battalgazi’nin Belediye Başkanı olduğunuz içinde ayrıca teşekkür ediyoruz" dedi.
Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan ise, siyasi partilerin demokrasinin vazgeçilmez parçası olduğunu vurgularken, şunları söyledi;
“Siyasi partiler olmazsa demokrasinin saç ayakları tam anlamıyla yerine oturmaz. Bu anlamda siyasi partilerin tüm amacıda ülkemize hizmet etme noktasındadır. Biz de Battalgazi Yönetimi olarak sizlerin öneri ve eleştirilerinizi bekliyoruz, bu düşünceler bizim yol haritamız açısından büyük önem taşımaktadır. Sizin gibi memlekete hizmet etme gaye ve düşünce içinde olan bir arkadaşımızın seçilmiş olması da bizi mutlu etmiştir, sizi ve ekibinizi tebrik ediyorum"
Bütün siyasi partiler ve sivil toplum kuruluşlarının fikirleri, düşünceleri ve önerilerinin kendileri açısından önemli olduğunu vurgulayan Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, “Siyasi partiler, sivil toplum kuruluşları, meslek örgütleri ve kanaat önderleriyle Malatya’yı yönetmeyi kendimize görev bildik ve bu düşünce içinde gayret sarf ediyoruz" diye konuştu.