Konya’nın Beyşehir İlçe Belediye Başkanı Murat Özaltun, 14 Mart Tıp Bayramı kapsamında Beyşehir Devlet Hastanesi’ni ziyaret ederek sağlık çalışanlarının Tıp Bayramı’nı kutladı.
Belediye Başkan Yardımcıları Halim Gümüşel, Kamil Göksu ve AK Parti İlçe Başkanı Mustafa Şenol’un da katıldığı ziyarette ilk olarak Hastane Başhekimi Hüseyin Kosat’ın makamında hastane yöneticileri bir araya gelen Başkan Özaltun, Başhekim Kosat ve hastane yönetimi ile hastanenin tüm birimlerindeki sağlık çalışanlarına karanfil takdim ettikten sonra Tıp Bayramı’nı kutlayarak, başarılı ve özverili çalışmalarından dolayı tebrik etti. Yapılan ziyaretler esnasında hasta ve hasta yakınlarını da ziyaret eden Başkan Özaltun, kendilerine karanfil takdim ederek, geçmiş olsun dileklerini iletti.
Başkan Özaltun, “Sağlık çalışanlarımızın her zaman yanındayız ve yanında olmaya devam edeceğiz. Sağlık alanında gece gündüz her yerde, her koşulda büyük özveriyle, heyecanla görev yapan, bütün sağlık çalışanlarımızın Tıp Bayramı’nı kutluyor, başarılı çalışmalarının devamını diliyorum” dedi.
Ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getiren sağlık çalışanları ise, “Belediye Başkanımıza, Başkan Yardımcılarımıza ve AK Parti İlçe Teşkilat Başkanımıza bu anlamlı kutlama için çok teşekkür ediyoruz” şeklinde konuştu.