Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Manisa Milletvekili adayı Av. Zeynel Balkız gerçekleştirdiği Alaşehir ziyaretinde vatandaşların yoğun ilgisiyle karşılaştı. Halkın kendisine gösterdiği teveccühe teşekkür eden Balkız, ‘Bizimle yürü Manisa’ mesajını verdi.
MHP Milletvekili Adayı Av. Zeynel Balkız MHP Alaşehir İlçe Başkanı Hüseyin Somun ve ilçe yönetim kurulu üyeleriyle birlikte Alaşehir’in Killik Mahallesinde Pazaryerinde vatandaşların yoğun ilgisi ve sevgisiyle karşılandı.
Balkız Killik’teki pazaryerinde pazarcı esnafı ile vatandaşların sıkıntı ve dertlerini dinledikten sonra Gümüşçay, Subaşı ve Uluderbent’te pazaryeri ve esnaf ziyaretleri gerçekleştirdi. Mahalle ziyaretlerinin ardından Belenyaka Muhtarı Ahmet Yücel’in oğlu Mehmet Yücel’in düğününe katılarak genç çifte ömür boyu mutluluklar diledi.
Gittiği her yerde yoğun ilgi ve sevgiyle karşılanan Balkız, “MHP, bilgi birikimi, tecrübesi ve güçlü kadroları ile iktidara geliyor. Biz buna inanıyoruz ve sonuna kadarda bu düşüncemizin arkasındayız.” diyerek, vatandaşlara ‘Bizimle yürü Manisa’ mesajını verdi.