Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Gaziantep Milletvekili aday adayı Veli Kıyak, bakanlıklara bağlı il müdürlüklerini ziyaret ederek, il genelinde yapılan ve yapılması gereken projeler hakkında bilgi aldı.
AK Parti Milletvekili Aday Adayı Veli Kıyak, ziyaretlerine ara vermeden devam ediyor. Aday adaylığı çalışmaları kapsamında Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü İsmet Zor, İl Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürü Mehmet Karayılan, İl Kültür ve Turizm Müdürü Ergün Özuslu ile Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Hasan Alan’ı makamında ziyaret ederek, Gaziantep ve güncel konular hakkında görüş alışverişinde bulundu.
Samimi bir ortamda geçen ziyarette il müdürlerinden Gaziantep’te yapılan ve yapılması gereken projeler hakkında bilgi alan Veli Kıyak, seçilmesi durumunda her türlü desteği vereceğini söyledi. Kurum müdürleri ile yaptığı görüşmelerde kentte yapılacak projelerle ilgili istişare içinde olacağını belirten Kıyak, Gaziantep’in zirvede olan bir kent olması için yapacağı çalışmalarını ve projelerini anlattı.