Bölgesel Amatör Lig’de mücadele eden Selçuk Efes Spor, playy-off final maçında rakibi Kınık Belediye Spor’u penaltılarda yenerek Süper Amatör Lige çıktı.
Bölgesel Amatör Lig’de mücadele eden Selçuk Efes Spor, playy-off final maçında Kınık Belediye Sporla karşı karşıya geldi. Normal süresi 2-2 sona eren maçta, uzatmalarda da kazanan çıkmayınca penaltı atışlarına geçildi. Penaltılarda rakibini mağlup eden Selçuk Efes Spor, Süper Amatör Lige çıktı. Selçuk Efes Spor’un bu galibiyetinde taraftarlarda takımını yalnız bırakmadı. Selçuk Belediye Başkanı Dr. Dahi Zeynel Bakıcı da, maçı izlemeye giderek sporculara destek oldu.Taraftarlar, takımlarının galibiyetiyle ortalığı bayram yerine çevirdi. Kulüp yönetim kurulu üyeleri ve yaklaşık 300 taraftar, galibiyeti istasyon meydanında kutladı.
Takımlarının galibiyetinin önemli olduğuna değinen Başkan Bakıcı, "Karşımızdaki takım maddi açıdan çok para harcamış bir takımdı. Ama bizde ne vardı; başarma ruhu vardı, kazanma azmi vardı. Herkes bunu yerine getirdi ve çok büyük bir sonuç elde ettik. Ama hedef belli, önce BAL sonra 3.Lig" dedi.