Özel SANKO Okulları öğrencileri, başarılarla dolu 2014-2015 eğitim-öğretim yılını aldıkları karnelerle taçlandırdı.
Genel Müdür Melike Toklucu, karne dağıtımı dolayısıyla okul bahçesinde düzenlenen törende öğrencilere seslenerek, “İlklerin yaşandığı, bütün bir yıl boyunca başarı haberleriyle sizlerin, okulumuzun ve ailelerimizin taçlandığı bir yılı geride bıraktık” dedi.
“Yoğun geçen eğitim-öğretim yılının ardından sizleri yaz tatiline uğurluyoruz. Tatil döneminde sizleri dinlendirecek aktivitelerin yanında, zayıf olduğunuz konularda da kendinizi takviye ediniz, anlayarak kitap okuyunuz” diyen Toklucu, kitap okumanın en değerli hazine olan bilginin edinilmesine ve gelişimine katkı sağlayacağının unutulmaması gerektiğine dikkati çekti.
Öğretmenlere çabalarından dolayı teşekkür eden Toklucu, “Eğitim, iyi yetişmiş, yenilikleri takip eden, öğrenmeye açık, sevgi dolu, hoşgörülü, birer bilge insan olarak sizlerin yürütebileceği en önemli meselemiz. Yetiştirdiğiniz öğrencilerin başarısıyla ne kadar gurur duysanız azdır. Yaptığınız çalışmalarınıza ve verdiğiniz emeklere teşekkür ederim” diye konuştu.
Velilere de seslenen Toklucu, şöyle devam etti:
“En kıymetli varlınız çocuklarınızı bizlere emanet ettiniz, bizlere güvendiniz. Türkiye’nin en seçkin kurumlarından birisi olan Özel Sanko Okulları’nda çocuklarınızı hayata hazırlarken çok önemli olduklarının bilincinde olması için birlikte yol aldık. Bizimle bu yolda yürüdüğünüz için teşekkür ederim.”
Toklucu, konuşmasını, 12. Sınıf öğrencilerine sınavda başarı dileyerek tamamladı.
Tören, okul genelinde yıl içerisinde yapılan tüm sınavlarda ortalaması en yüksek olduğu için birincilik sırasına oturan öğrencilerin açıklanmasıyla son buldu.