Odunpazarı Belediyesi araç filosuna yeni katılan iş makinelerini çalışma alanlarında inceleyen Başkan Av. Zeki Kurt, personel kalitesi ve teknik alt yapıyla Odunpazarı’nın çehresi tamamen değişeceğini belirtti.
Mahalle genelinde Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından yürütülen asfalt kazıma ve yol çalışmaları devam ediyor. Odunpazarı Belediye Başkanı Av. Kazım Kurt, İstiklal Mahallesinde yol yapımında çalışan ekibi ziyaret etti. Bu kapsamda incelemelerde bulunan Başkan Kurt, çalışmaların son durumu hakkında bilgiler aldı. Personelin gösterdiği özverili çalışmalar için teşekkür eden Başkan Kurt, çalışanların gayretleriyle Odunpazarı üst yapı anlamında sorunsuz bir hale gelecek ifadelerini kullandı.
Belediye araç filosuna yeni katılan iş makinelerini de inceleyen Başkan Kurt, personel kalitesi ve teknik alt yapıyla Odunpazarı’nın çehresi tamamen değişeceğini belirtti. İstiklal Mahallesindeki çalışmaların kısa sürede tamamlanacağını ifade eden Başkan Kurt, ”Mahalle sakinlerimizin istekleri doğrultusunda çalışmalarımızı yürütüyoruz. Fen İşleri Müdürlüğümüze yeni katılan araçlarımız ve personelimizin birikimiyle mahallemiz üst yapı anlamında parmakla gösterilecek hale gelecektir” dedi.