Bitlis’in Adilcevaz Belediyesi tarafından ilçenin birçok yerinde başlatılan yol çalışmaları aralıksız devam ediyor. Çalışmalar kapsamında halkın büyük sıkıntı yaşadığı çayır mahallesi yolu asfaltlanarak hizmete sunuldu.
İlçe yaşanan yol problemlerini çözmeye başlayan Adilcevaz Belediyesi, program dahilinde yaptığı çalışmalar kapsamında Cevizlibağ civarından başlayan Çayır Mahallesi yolunu Cevizli Mahallesine kadar asfaltla kapladı. Yolun asfaltlama çalışmalarını yerinde takip eden Belediye Başkanı Necati Gürsoy, "Asfaltsız mahalle ve cadde yollarımız kalmayacak. Bu alanda gece gündüz demeden çalışacağız" dedi.
Adilcevaz’ın çehresini değiştirecek çalışmalara başladıklarını ifade eden Başkan Gürsoy, ilçenin en önemli sorunlarından biri olan yol sorununa ağırlık verdiklerini belirterek, "İlçemizin en önemli sorunlarının başında gelen yol sorununu çözmek amacıyla ilçemizin farklı yerlerinde başlattığımız çalışmalarımızı aralıksız sürdürüyoruz. Öncelikli olarak gerek şehir merkezi gerekse mahallelerimizde parke döşeme çalışmalarının yanı sıra asfaltlama çalışmalarımıza hız verdik. Bu çalışmaları yaparken gelişi güzel değil, ileriye dönük projelerin hayata geçirilebileceği şekilde titiz bir çalışmayla sürdürüyoruz. Çalışmalarımız kapsamında mahallelerimizde asfaltı eksik olan noktalardan başlayarak, bakım ve onarım yapılacak bölgelere doğru hareket ediyoruz. İnşallah hep birlikte daha güzel bir Adilcevaz inşa edeceğiz. Belediyemizin tüm imkânsızlıklarına rağmen halkımıza verdiğimiz sözleri yerine getirmeye çalışıyoruz. Yaptığımız yollar halkımıza hayırlı olsun" dedi.
Adilcevaz Belediyesi tarafından şehir merkezi ve mahallelerde başlatılan yol yapım çalışmaları ilçe halkı tarafından takdirle karşılandı.