Akçakoca Belediye yönetiminde yeni bir düzenlemeye gidildi. Akçakoca Belediyesi İmar komisyonu başkanlığı görevini yürüten Suat Madenci Belediye Başkan Yardımcılığına getirildi.
Belediye Başkanı Cüneyt Yemenici’nin inisiyatifiyle gerçekleşen yeni görevlendirme sonunda, belediyenin faaliyet alanları iki başkan yardımcısı arasında dağıtılarak, hizmetlerin daha hızlı bir şekilde yerine getirilmesi amaçlanıyor. Suat Madenci’nin İmar, Fen İşleri, Temizlik ve Yazı İşlerinden sorumlu olacağı, belediyenin diğer faaliyet alanlarının ise bir diğer başkan yardımcısı olan Ali Direk tarafından yerine getirileceği öğrenildi.
Belediye Başkanı Cüneyt Yemenici, söz konusu görevlendirme ile başkan yardımcısı sayısının ikiye çıkartıldığını, belediye hizmet alanlarına yönelik sorumluluk paylaşımıyla, hizmetlerin daha hızlı yerine getirilmesinin sağlanacağını ifade etti. Başkan Yemenici, hali hazırda Suat Madenci ve Ali Direk’in başkan yardımcılığıyla belediye yönetimini sürdüreceğini, fakat ihtiyaç oluşması durumunda yeni düzenleme ve görev değişikliklerine gidebileceğini de sözlerine ekledi.