Malatya’nın Battalgazi ilçesinde bulunan iki evin bahçesindeki çöpler, Battalgazi Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından temizlendi. Evin bahçesinde, yaklaşık 2 kamyon çöp çıktı.
Battalgazi Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri, vatandaşlardan gelen şikayetler üzerine Cevherizade Mahallesi Karadeniz Sokak’ta bulunan bitişik iki evin bahçesinde incelemede bulundu. Ekipler, yaptıkları incelemenin ardından bahçede bulunan yaklaşık 2 kamyon çöpü temizledi. Suriyeli ailelerin kaldığı evin bahçesinin temizlenmesi ile aileler temiz bir ortama kavuşurken, mahalle sakinleri Battalgazi Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekiplerine teşekkür ettiler.
Cevherizade Mahallesi Muhtarı Vedat Kuru, ev sahiplerine ulaşamadıkları için bu tür sıkıntıların yaşandığına dikkat çekerek, “Olumsuz bir görüntü. Aylardan beri bu sıkıntıyı yaşıyoruz. Özellikle Battalgazi Belediyesi’ne teşekkür ediyoruz. Müracaatımızı anında değerlendirerek müdahale edildi. Temizlik ekiplerini göndererek tahliye etmeye başladılar” dedi.