Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Erzurum Milletvekili adayları, seçim çalışmaları kapsamında ziyaretlerine devam ediyor.
MHP Erzurum Milletvekili adayları Prof. Dr. Kamil Aydın, Ertürk Çimen, Zekai Kaya, Seyfullah Hızarcı, Ömer Durur ve Gökhan Arslan, 7 Haziran seçimleri öncesi çalışmalarına ara vermeden devam ediyorlar.
Erzurum’da MHP’nin milletvekili sayısını artırmak için dur durak demeden çalışan milletvekili adayları STK’ları, dernekleri ve ilçeleri ziyaret ediyorlar. Alevi Bektaşi Derneği, Harp-İş Sendikası, Kadın Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği, Türkiye İşçi Emeklileri Derneği Erzurum Şubesi ve Bedensel Engelliler Sporcular Derneğini ziyaret eden MHP Erzurum Milletvekili adayları Prof. Dr. Kamil Aydın, Ertürk Çimen, Zekai Kaya, Seyfullah Hızarcı, Ömer Durur ve Gökhan Arslan, dernek yöneticilerin sorunlarını dinlediler.
Şıh, Dadaş, Kırmıztaş, Gülpınar ve Muratgeldi köylerini de ziyaret eden ve vatandaşlar tarafından sıcak karşılanan MHP milletvekili adayları, ziyaretlerini sürdürmeye devam ediyor.