KARŞIYAKA'da geçen hafta Kayserispor maçının galibiyet primleri ve maaşların yanı sıra yabancı oyuncular Juninho ile Shukurov'un alacaklarını dağıtan yönetim, 7 aydır para almakta sıkıntı yaşayan teknik heyete de ödeme yapmak istedi.
Teknik direktör Yusuf Şimşek'e 50 bin TL, yardımcılarına da 2'şer maaş vermeyi planlayan yönetim, teknik heyetin, "Önce oyunculara ödeme yapılsın biz daha sonra alırız" yanıtı üzerine parayı futbolcularına dağıttı. Bu jestten etkilenen yönetimin, Yusuf Şimşek ve ekibine bu hafta ödeme yapacağı bildirildi.
Bu arada Adanaspor yenilgisine rağmen 6'ncı sıradaki yerin koruyan Karşıyaka'da sakat ve cezalı futbolcunun kalmaması teknik heyeti sevindirdi. Karşıyaka'da cezası nedeniyle Adana'da forma giyemeyen Ramazan Sal, bu hafta Antalyaspor deplasmanında ilk 11'e dönecek. Yusuf Şimşek, sakatlığı geçen ve Adana'ya gol atan Juninho'yu yeniden ilk 11'e monte etmeyi planlıyor.
PEKÖZ KORKUTTU
Karşıyaka'da İdari İşlerden Sorumlu 2'nci Başkan Mehmet Peköz, boynundan beyne giden damarlardaki tıkanıklık nedeniyle hastanede tedavi görüyor. İstanbul'da ikamet eden Mehmet Peköz, cumartesi günü aracıyla hasarlı trafik kazası geçirdi. Kazanın ardından konuşma güçlüğü çekerek hastaneye kaldırılan Mehmet Peköz'ün boyun damarlarında tıkanıklık olduğu ortaya çıktı. Yoğun bakım servisinde 2 gece kalan, halen konuşmakta güçlük çeken Peköz'ün tedavisine hastanede devam edilecek.