AK Parti Malatya Milletvekili Aday Adayı Avukat Bayram Taşkın, "Sivil toplum, siyaset ve medya birlikte yürüyünce başarı gelir" dedi.
7 Haziran’da yapılacak olan Genel Seçimler kapsamında ziyaretlerini sürdüren AK Parti Malatya Milletvekili Aday Adayı Avukat Bayram Taşkın, İnsani Yardım Vakfı (İHH) Malatya Şube Başkanı Ömer Derin’i ziyaret etti.
"SİYASET HAYATIMIZIN VAZGEÇİLMEZİDİR"
Ziyarette konuşan Taşkın, "İnsani Yardım Vakfı bizler için ayrı bir yere sahiptir. Ekmeği paylaşma, yetime sahip çıkma İHH müslümanlara uzanan el olmuştur. Türkiye’de ilklerin kurucusu olmuştur. Malatya’da bugüne kadar çok güzel çalışmalarınız oldu. Sivil toplum, siyaset ve medya birlikte yürüyünce başarı gelir. Kısmet olursa aday gösterilip ve seçilirsek yine hep birlikte el ele verip Malatya’mızın içerisinde barındırdığı hem muhacir kardeşlerimiz olsun hem de Malatyalı muhtaç kardeşlerimizin sorunlarının çözümü noktasında muhakkak ki işbirliği içerisinde olacağız. Siyasette bulunsak da bulunmasak da yapmamız gerekendir. Bunun ise bir insan olmanın, müslüman olmanın gerektirdiğini atlettik. Siyaset hayatımızın vazgeçilmezidir. Türkiye’de bizlerin siyaset yapması elzemdir. Türkiye’de yıllarca mütedeyyin cenah siyasetten uzak tutuldu, ancak gelinen süreçte muhakkak ki halkın içinden gelenler, halkın dilinden anlayanlar, halkın maneviyatını paylaşanlar siyasetin içerisinde bulunması gerektiği artık kaçınılmazdır. Türkiye’de de bu anlamda taşlar yerine oturmuştur. İktidarımızın 12 yıldır başlatmış olduğu ekonomik hamlelerin ve çözüm sürecinin nihayete erdirilmesi ve sağlıklı bir mecraya yönlendirilmesi için genel seçimler büyük önem arz etmektedir. Bütün bu çalışmaların toplandığı yer yeni anayasadır" ifadelerini kullandı.
İHH Malatya Şube Başkanı Ömer Derin ise, "Bayram Beyi yakinen tanıyoruz. Milletvekili olduğu takdirde Malatya’mızı iyi temsil edeceğini biliyoruz. Malatya’yla ilgili yeni dönemden beklentilerimiz yüksek. Birbiriyle uyumlu Malatya için mücadele eden milletvekili kadrosu bekliyoruz. Türkiye’nin 2 buçuk milyonu aşkın Suriyeli misafiri var. Gerek Suriyeli misafirlerimizin gerekse de Malatya’da yaşayan maddi durumu zayıf olan kardeşlerimiz için yeni düzenlemeler yeni çalışmalar noktasında beklentilerimiz var. Umarız gerek Bayram bey gerekse de diğer Milletvekillerimizin bu konuda hassasiyet gösterir ve Sivil Toplum Kuruluşları ile işbirliği içerisinde yeni projeler üretirler" dedi.