Hesaplı ve kaliteli alışveriş imkanlarının yanı sıra, açıldığı günden bu yana sürdürdüğü sürpriz hediye kampanyaları ve çekilişlerle de bölge halkının çekim merkezi olan Şanlıurfa Piazza Alışveriş ve Yaşam Merkezi’nin hayalleri süsleyen Hyundai ix35 kampanyasının talihlisi, evlilik hazırlığındaki bir öğretmen oldu.
Muhteşem kampanyada büyük gün geldi ve Hyundai ix35 çekilişi, Şanlıurfa Piazza AVM’de Milli Piyango İdaresi ve noter yetkililerinin gözetiminde, kalabalık bir kitlenin katılımıyla gerçekleşti. Heyecanın doruğa çıktığı ve talihli numaraları ziyaretçilerin çekerek belirlediği finalde birçok katılımcı, nefeslerini tutarak bekledi. Büyük çekiliş sonunda Hyundai ix35, toplamda 42 bin 61 kişi ve 152 bin 896 bilet numarası içerisinden 125869 nolu kuponun sahibi Mine Kayacı’ya çıktı.
“ÇEYİZ İÇİN ALIŞVERİŞ YAPMIŞTIM”
Öğretmen Mine Kayacı (23), evlilik hazırlığında olduğunu ve çeyizi için Piazza’dan alışveriş yaptığını belirtti. Hyundai ix35’in kendisine çıktığına inanmakta güçlük çektiğini kaydeden Kayacı, “Çeyizim için Piazza’dan televizyon olmaya gelmiştim. Onun fişiyle bu çekilişe katıldım. Çok mutluyum. Düğün hediyem oldu“ dedi.
Otomobilin kendisine çıktığını öğrenir öğrenmez ilk iş olarak nişanlısını aradığını belirten Mine Kayacı, yarın nikahı olduğunu belirterek, “Nişanlım da benim gibi önce inanamadı. Mutluluğum iki katına çıktı. İnşallah düğünümüzde de gelin arabası olarak, kendi otomobilimizi süsleyeceğiz” diye konuştu.
İKİNCİ YILDA ÜÇÜNCÜ OTOMOBİL
Ziyaretçilerine daha önce son model Mercedes C-180, ardından da Ford Tourneo Courier armağan eden Şanlıurfa Piazza AVM’nin otomobil kampanyasının üçüncü ödülü olan Hyundai ix35’in çeklişi, Milli Piyango İdaresi yetkilileri, noter ve AVM ziyaretçilerinin huzurunda yapıldı.
HER 100 TL’YE BİR ÇEKİLİŞ NUMARASI
AVM ziyaretçileri, hayallerini süsleyen Hyundai ix35 kampanyasına her 100 TL’lik alışverişleri karşılığında aldıkları kuponlardaki çekiliş numarasıyla katıldı. Şanslarını arttırmak isteyenler ise farklı günlerde yaptıkları alışverişlerle yeni kupon numaralarına sahip oldu.