TOBB Aydın İl Genç Girişimciler Kurulu İcra Komitesi Başkanlık ve Başkan Yardımcılığı seçimleri tamamlandı.
Aydın Sanayi Odası Koordinatörlüğünde Aydın’daki 9 oda ve borsanın temsilcilerinin katılımlarıyla 204 kurul üyesinden oluşan Aydın Genç Girişimciler Kurulunun oda ve borsalar tarafından seçilmiş ve 17 üyeden oluşan icra komitesi Başkan ve Başkan yardımcıları seçimleri Aydın Sanayi Odasında yapıldı. Seçimde üç aday yarıştı.
Seçimler sonucunda; Aydın İl Genç Girişimciler Kurulu İcra Komitesi Başkanlığına Aydın Sanayi Odası Komite Üyesi Beyhan Başol seçildi. Başol, Aydın’daki 7 oda ve borsanın temsilcilerinden oluşan 13 icra komite üyesinin oyunu aldı. Başkan Yardımcılığı Görevlerine, Edip Sayıalioğlu, Levent Boztürk, Muharrem Özcan ve Yasin Uzun seçildi.
Aydın Genç Girişimciler Kurulu Başkanlığına seçilen Beyhan Başol, Aydın Sanayi Odası tarafından koordinatörlüğü yürütülmekte olan Aydın Genç Girişimciler Kurulu Başkanlığı için desteklerinden dolayı icra komitesi üyelerimize ayrı ayrı teşekkürlerimi sundu. Geçen dönem içerisinde Aydın’daki genç girişimci gücünü gösteren önemli projeleri gerçekleştirildiğini belirten Başol, 2 yıllık görev sürelerinde öncelikli olarak amaçlarının girişimcilik kültürünün gençler arasında gelişmesine öncülük etmek olduğunu söyledi. Başol; genç girişimciler potansiyelinin nicelik ve nitelik bakımından geliştirilmesi, daha donanımlı hale getirilmesini sağlamak ve yol göstermek amacıyla girişimcilik eğitimleri, seminer ve paneller düzenleyeceklerini kaydetti. Başol, oda ve borsaların katılımlarıyla Aydın ekonomisine katkı sağlayacak yeni projeler gerçekleştireceklerini belirtti.