Muratpaşa Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, Meltem Mahallesi’nin ardından Bayındır Mahallesi’ndeki çalışmalarını akşam saatlerinde de sürdürüyor.
Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal’ın Enerya Doğalgaz firmasıyla yaptığı anlaşmanın ardından mahallelerin tamamında sıcak asfalt, kaldırım ve yol çizim işlemleri uygulanıyor. Doğalgaz firmasının Meltem Mahallesi’nde çalışmasını tamamlamasının ardından sıcak asfalt, kaldırım ve yol çizme işlemlerini yapan Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, Bayındır Mahallesi’nde de yenileme çalışmasını sürdürüyor. Bayındır Mahallesi’nde 20 sokakta yaklaşık 20 bin ton sıcak asfalt kaplaması yapacak olan ekiplerin, tüm kaldırımları da yenilediği belirtildi. Engelli şeritlerinin de bulunduğu kaldırımların Avrupa standartları çerçevesinde yapıldığı, sıcak asfalt kaplaması yapılan sokaklarda da yol çizim ekiplerinin çalışmalarına devam ettiği bildirildi.
Bayındır Mahallesi’ndeki çalışmaları mart ayı sonuna kadar tamamlamayı hedeflediklerini belirten Fen İşleri Müdürü Arif Kuş, “Meltem Mahallesi’nin ardından Bayındır Mahallesi’nde çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Doğalgaz firmasının çalışmasını tamamlamasının ardından ekiplerimizle mahalleyi tepeden tırnağa yeniliyoruz. Tüm sokaklara sıcak asfaltla kaplayıp, engelli şeritlerinin de bulunduğu kaldırımları yapıyoruz. Çalışmalarımız yoğun bir şekilde devam ediyor” diye konuştu.