Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Adıyaman İl Başkanlığı kendilerini birkaç gün önce ziyaret eden AK Parti Adıyaman İl Başkanlığına iadeyi ziyarette bulundular.
CHP Adıyaman İl Başkanı Abuzer Tanrıverdi, CHP Adıyaman Merkez İlçe Başkanı Hanifi Çavuş, CHP Adıyaman Kadın Kolları Başkanı İlhan Küçüker ve CHP yönetim kurulu üyeleri AK Parti Adıyaman İl Başkanlığını ziyaret ederken, AK Parti Adıyaman İl Başkanı Seyfettin Bilen, AK Parti Adıyaman Kadın Kolları Başkanı Perihan Gümüş ve AK Parti Adıyaman Yönetim Kurulu üyeleri ziyarette hazır bulundu.
Yapılan ziyaret ile ilgili açıklamalarda bulunan CHP Adıyaman İl Başkanı Abuzer Tanrıverdi, “ Evet bildiğiniz gibi CHP Adıyaman İl Başkanlığına yeni atandım. AK Parti Adıyaman İl Başkanı ve yönetim kurulu üyeleri birkaç gün önce bizleri partimizde ziyaret ettiler. Güzel bir tabloydu. Bizleri mutlu ettiği kadar ilimizde bulunan değerli vatandaşlarımızda yapılan ziyaretten dolayı mutlu oldu. Bizler de kendilerini ziyaret etmek için burada bulunuyoruz. Yeni görevlerinde hayırlı uğurlu olsun diyoruz. Bu güzel tablonun devamı için özellikle ilimizin huzuru için İnşallah Adıyaman’ı örnek bir il yapmak için ana muhalefet partisi olarak iktidar partisinin yanında olduğumuzu, hem de kendilerine iadeyi ziyaretimizi belirtmek için burada bulunuyoruz. Bizleri çok güzel bir şekilde ağırladılar. Kendilerine teşekkür ediyorum” dedi.
Daha sonra konuşan AK Parti Adıyaman İl Başkanı Seyfettin Bilen ise, “Özellikle ilimiz adına güzel bir davranış. Geçen haftalarda bizler de hem hayırlı olsun ziyaretine hem de diyalog ve uzlaşı dilini beyan etmek anlamımda bir ziyarette bulunmuştuk. Sağ olsunlar sıcağı sıcağına ara vermeden iadeyi ziyarette bulundular bizleri. Bizler bu konudan dolayı kendilerine çok teşekkür ediyoruz” şeklinde konuşmalarda bulundular.
Yapılan ziyaret daha sonra sıcak sohbet havasında devam etti.