Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, şubat ayında hayatını kaybeden gençlik lideri Süleyman Ayhan Arınç’ın adının Tekirdağ gençlik merkezine verilmesi için talimat verdi.
Gençlik ve Spor Bakanlığı’na bağlı Tekirdağ Gençlik Merkezi’nde gençlik lideri olarak görev yapan ve 19 ay mücadele ettiği kansere yenik düşen Süleyman Ayhan Arınç’ın adı artık gençlik merkezinde yaşatılacak.
Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, Tekirdağ’da inşası biten ve yeni hayata geçirilecek olan gençlik merkezine, 28 yaşında kanserden hayatını kaybeden gençlik lideri Araç’ın adının verilmesi için talimat verdi.
Henüz 28 yaşındayken yakalandığı amansız hastalıkla verdiği savaşı kaybeden gençlik lideri için taziye dileklerini yineleyen Gençlik ve Spor Bakanı Kılıç, “Tekirdağ Gençlik Merkezimizde 2012 yılından beri gençlik liderliği yapan henüz 28 yaşında aramızdan ayrılan kardeşimiz Süleyman Ayhan Araç’ın adını Tekirdağ’da yeni açılacak merkezimize vereceğiz. Bu sayede gençlik merkezine gelen her genç onun ismini iyilikle yad edecek. Umarım bu merkezimizde yetişen her genç rahmetli kardeşimiz gibi yetişecek ve güzel bir gelecek hazırlayacaklar” dedi.