Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İl Kadın Kolları Başkanlığı görevine yönetim kurulu kararıyla Av. Burcu Şevkin Yüksekbaş atandı.
Yüksekbaş, ilk ziyaretini CHP İl Başkanı Burhanettin Bulut ve eski Kadın Kolları Başkanı, Milletvekili Adayı Av. Rukiye Çinkılıç’a yaptı.
Ziyarette Av. Yüksekbaş’a görevinde başarılar dileyen İl Başkanı Bulut, Yüksekbaş’ın milletvekilliği seçimleri öncesinde büyük bir sorumluluğu üstlendiğini belirtti.
Milletvekili adaylığı için İl Kadın Kolları Başkanlığı görevinden istifa eden Av. Rukiye Çinkılıç da Av. Yüksekbaş gibi genç ve dinamik bir insana görevini devretmekten mutlu olduğunu söyledi.
Milletvekilliği seçimleri öncesinde üstlendiği sorumluluğun bilincinde olduğunu belirten Yüksekbaş ise, “Önümüzdeki seçimlerin ülkemizin geleceği açısından ne kadar önemli olduğunun farkındayız. Yarınlarımız için, ülkemizin ve çocuklarımızın geleceği için, daha refah, özgür bir Türkiye için CHP iktidarına ihtiyacı var. CHP örgütleri olarak bu bilinçle gecemizi gündüzümüze katarak çalışacağız ve CHP’yi Adana’da birinci parti yapacağız” şeklinde konuştu.