Erzincan Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Muhittin Kalbur, bu yıl 23 Şubat-01 Mart 2015 tarihleri arasında kutlanan Vergi Haftası münasebetiyle bir mesaj yayımladı.
Başkan Kalbur mesajında “Topluma götürülen tüm kamu hizmetleri için, gerekli kaynağın sağlanmasında, hayati önem arz eden Vergi Bilinci’nin yerleştirilmesi amacıyla, Ülkemizde 1989 yılından itibaren her yıl Şubat ayının son haftası verginin toplumun tüm kesimlerince benimsenmesi ve vergiyi gönüllü olarak ödeme alışkanlığının arttırılması için Vergi Haftası olarak kutlanmaktadır. Vergi Haftası’nın amacı, vatandaşlarımızın vergiyi gönüllü olarak ödeme alışkanlıklarını arttırmak, toplumda ve özellikle yarının mükellefleri ya da ülkenin yöneticileri olacak çocuklarımızda sağlıklı bir vergi bilinci oluşturmaktır. Vergi gelirleri tüm kamu hizmetlerinin etkin ve hızlı bir şekilde yürütülmesinde gerekli olan ekonomik kaynağın sağlanmasında büyük önem taşımaktadır.
Bu duygu ve düşüncelerle Vergi Dairesi çalışanlarının ve tüm esnaf tüccar ve sanayicimizin 26. Vergi Haftasını en içten dileklerimle kutluyor, tüm hemşerilerimize hayırlı işler ve bol kazançlar diliyorum” dedi.