AK Parti Genişletilmiş İl Danışma Meclisi Toplantısı Gaziantep’te yapıldı. Toplantı sonrası Ak Partiye katılanlara rozet takıldı.
Genişletilmiş İl Danışma Meclisi Divan toplantıları kapsamında AK Parti Gaziantep İl Divan toplantısı yapıldı. Şehitkamil Kültür ve Kongre Merkezi’nde yapılan divan toplantısına Ak Parti Gaziantep Milletvekilleri, Derya Bakbak, Şamil Tayyar, Mehmet Sarı ve Halil Mazıcıoğlu, Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, Ak Parti Gaziantep İl Başkanı Eyüp Özkeçeci, kadın ve gençlik kolları, partililer ve çok sayıda davetli katıldı.
Saygı duruşu ve İstiklal Marşının ardından toplantıda ilk olarak bir açıklama yapan İl Başkanı Eyüp Özkeçeci, yapacak çok işlerin, görülecek çok yolların olduğunu söyledi. Özkeçeci, “Ak Parti olarak amacımız ve gayemiz parti tüzüğüne sahip çıkmak, yüreğinde ülke ve Gaziantep sevdasını taşımak ve sorumluluklarımızı yerine getirmek var. Ülkemizin birliği üzerinde oynanan oyunları bozmak için bizde hazırız Gaziantep’te hazır ”dedi.
BAŞKANLIK SİSTEMİNE DESTEK
Özkeçeci’nin ardından kürsüye çıkan Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, 7 Haziran’da yeni bir seçimlere hazırlandıklarını söyledi. Tahmazoğlu, bu seçimlerde ülkenin daha da önünün açılması için halkın vereceği büyük bir destek ile başkanlık sistemine geçme ve daha yeni bir anayasanın ülkeye çok ciddi katkı sağlayacağını ifade etti.
Başka bir partilerde bu işlerin kavga ve gürültü ile olduğunu ifade eden Ak Parti Gaziantep Milletvekili Halil Mazıcıoğlu, “Bizim yaptığımız il danışma meclisleri bile maalesef başka partilerde yaşanmıyor. Kadın ve gençlik kolları kongrelerinde bizde kavga ve dövüş olmaz ama diğer partilerde olur. Çünkü, bu iş gönülden gelen bir iştir. Biz millete hizmet etmek için bu toplantıları yapıyoruz “dedi.
Gaziantep Milletvekili Mehmet Sarı, Gaziantep’e hep ilkleri yaşattıklarını bundan sonrada yaşatacaklarını söyledi.
Konuşmalarının ardından Ak Partiye katılanlara rozet takıldı.