Siirt Emniyet Müdürlüğü, polis teşkilatının 170. kuruluş yıldönümü kutlama etkinlikleri kapsamında, Siirt Valisi Mustafa Tutulmaz’ı ziyaret etti.
İl Emniyet Müdürü Metin Özkan beraberinde Siirt Polis Meslek Yüksekokulu Müdürü Sami Ekim ve polis teşkilat mensuplarıyla Vali Tutulmaz’ı makamında ziyaret ederek çiçek takdim etti. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Vali Tutulmaz, polis teşkilatının, vatandaşların huzur ve güveninin sağlanmasında, toplumun barış ve huzur içinde yaşamasının sağlanması gibi önemli görevleri her zaman hukuk ve yasalar içinde yerine getirdiğini söyledi. Vali Tutulmaz, emniyet teşkilatının 170. kuruluş yıldönümünü kutladı.
İl Emniyet Müdürü Metin Özkan da, halkımızın desteğini alarak, mesai arkadaşlarımızla birlikte, Siirt’te güvenliği ve huzuru için en iyi hizmeti yapmaya çalıştıklarını ifade etti.
Siirt Polis Meslek Yüksekokulu Müdürü Sami Ekim ise, polis teşkilatının 170. kuruluş yıldönümü kutlama etkinlikleri kapsamında hazırlanan ve 8 Nisan Çarşamba saat 20.00’da Kültür Merkezi’nde düzenlenecek olan çok dilli koro konserine tüm vatandaşları davet etti.