TOKAT (AA) - Tokat'ın Erbaa ilçesinde sosyal sorumluluk çerçevesinde Erbaa Hakimiyet-i Milliye Ortaokulu tarafından ihtiyaç sahibi okul öğrencilerine verilmek üzere "Herkese Kitap" projesi hayata geçirildi.

Okul Müdürü Muhammed Aslan, AA muhabirine yaptığı açıklamada, ilçede imkanı olmayan öğrencilere kitap yardımı yapmak için öğrencilerle projeyi başlattıklarını belirtti. 

Öğrencilerin kendi gayretleri, resmi ve özel kuruluşlardan da yardım alarak bu projeyi hayata geçirdiklerini kaydeden Aslan, projeye beklediklerinden daha fazla ilgi olduğunu kaydetti. Aslan, "Kitaplar gerçekten çok kaliteli, tamamen öğrencilerin yardımcı ders kitabı niteliğinde, kırtasiye malzemelerimiz var. Birkaç da okuma kitabımız var. Buradaki amacımız sadece bizim okulun başarısı ile övünmek değil, başka öğrencilerin de başarılı olmalarını sağlamak ayrıca projeye katılan öğrencilerimizin bu projede üstün gayret göstermesi bizi çok mutlu etti" dedi. 

Proje kapsamında toplanan 92 koli kitap, kırtasiye ve spor malzemeleri ilçe merkezi ve köylerdeki okullarda eğitim gören öğrencilere gönderildi.