Ödemiş İlçe Emniyet Müdürü Okan Kestek, emniyet müdürlüğü gençlik tiyatrosunda görev alan öğrencilere katılım belgesi verdi.
Gerçekleştirilen törende konuşan Ödemiş İlçe Emniyet Müdürü Okan Kestek, gençlere azimlerinden ve başarılarından dolayı teşekkür etti.
Kestek, "Ödemiş İlçe Emniyet Müdürlüğü olarak faaliyetlerimizin arasında gençlerimize yönelik çalışmalarımız da var. Bunların içerisinde okul ziyaretleri, kanka polis gösterileri, spor faaliyetleri, futbol müsabakaları gibi var. Tiyatroda sosyal hayatın ve sanatın en başında gelen olgulardan birisidir. Bu anlamda Ödemiş İlçe Emniyet Müdürlüğü Gençlik Tiyatrosu da başarılı bir tiyatrodur. Tiyatromuz okullarda, cezaevinde birçok yerde sahne aldı ve takdir edildi. Tiyatrocu gençlerimiz de bizlerin gururu oldu. Buradaki amacımız gençlerimize bu önemli yaşlarında sanata, spora bağımlılık kazandırmaktır. Kötü alışkanlıklardan uzak bir şekilde yaşamlarını sağlamalarını sağlamak hedefimizdir. Bu hedefte emin adımlar ile yürümeye devam edeceğiz. Tiyatromuzun öğretmeni öğrencilerimiz ile ayrı ayrı ilgilenen öğretmenimiz Murat Gökşin’e de teşekkür ediyoruz" dedi.
Okan Kestek, konuşmasının sonrasında tiyatrocu gençlere katılım belgelerini vererek hatıra fotoğrafı çektirdi.