Efeler Belediyesi aldığı bir karar ile belediyeye borcu olan vatandaşlara, borçlarını 9 taksite kadar taksitlendirerek ödeme kolaylığı sağladı.
Efeler Belediyesi’nce alınan karara göre belediyeye borcu olan vatandaşların borçları 9 taksite kadar taksitlendirerek tahsil edilecek. Taksitlendirmenin vatandaşlar tarafından ilgi göreceğini düşündüklerini ifade eden T.C. Efeler Belediye Başkanı M. Mesut Özakcan, "Belediye olarak her alanda vatandaşlarımızı düşünmek ve onların ihtiyaçlarına karşılık vermek durumundayız. Aldığımız karar ile vatandaşlarımızın belediyemize olan tüm borçlarını taksitlendireceğiz. TEB Bonus ve Vakıfbank World kredi kartı sahiplerine borçlarını 9 taksite kadar taksitlendirme imkanı sağlıyor. İnşallah vatandaşlarımız bu uygulamamızdan memnun kalırlar" dedi.
“PAZAR YERİ İŞGALİYE HARÇLARIDA TAKSİTLENDİRİLECEK”
Alınan kararla icra takibi başlatılmamış veya ödeme emri gönderilmemiş dosyalar için otomatik olarak tahakkuk edilen pazar yeri işgaliye ücretlerinin de taksitlendirileceğini ifade eden Başkan Özakcan, "Borcu bin 500 liraya kadar olanlar 3, bin 500 ve üstü olanlar da 5 taksit olarak borçlarını kredi kartına taksite böldürerek ödeyebilecekler. Borçlarını taksitlendirmek isteyen tüm vatandaşlarımız belediye veznelerine başvurarak taksitlendirme işlemlerini gerçekleştirebilirler" diye konuştu.