Galatasay Liv Hospital’de başantrenör Ergin Ataman, 81-84 mağlup oldukları İstanbul Büyükşehir Belediyespor maçının ardından, “Bu maçı geride bırakıp önümüzdeki Madrid maçına odaklanacağız” açıklamasında bulundu.
Beklemedikleri bir mağlubiyet aldıklarını belirten Ergin Ataman, “Çok ağır bir mağlubiyet aldık. Tedbirleri alacağız. Bu akşamdan itibaren Real Madrid maçına odaklanmalıyız” dedi.
İstanbul Büyükşehir Belediyespor Başantrenörü Drasko Prodanovic, bu maçın ayrı bir önemi olduğuna değinerek, “3 tane yeni transferimiz vardı. Takıma nasıl uyum sağlayacakları ve onlardan nasıl bir verim alacağımızı görmeliydik. Bugün çok iyi bir takıma karşı mücadele ettik. Ama bugün üzerimizde çok büyük bir baskı yoktu. Bunu da oyuncularım hissetti ve çok rahat oynayarak maçı kazandılar. Çok önemli bir galibiyet aldık” diye konuştu.
İstanbul Büyükşehir Belediyespor’un yeni transferi Sasa Vujacic ise çok iyi bir takımla mücadele ettiklerini ifade ederek, “Galatasaray Top 16 oynayan bir takım. Kendi adıma bugün çok memnunum. Yine İstanbul’a geldim ve burada oynuyorum. Takım olarak hep birlikte bu maçı kazandığımızı düşünüyorum” açıklamalarında bulundu.