Kayseri’de bisikletçiler, Türk Polis Teşkilatı’nın kuruluşunun 170. yılı etkinlikleri çerçevesinde bisiklet turu düzenledi.
Cumhuriyet Meydanı’nda toplanan bisikletçiler, Türk Polis Teşkilatı’nın 170. Kuruluş yıldönümü nedeniyle bisikletleriyle şehir turu attı. Perşembe Akşamları Bisikletçileri kurucularından Türker Ergen düzenledikleri program hakkında bilgi vererek, “Bu akşam toplanmamızın sebebi Polis Teşkilatımızın 170. kuruluş yılını kutluyoruz. Yarın polis haftası etkinlikleri var. Biz Perşembe Akşamı Bisikletçileri olduğumuz için bu akşam kutluyoruz o etkinliği. Burada Perşembe Akşamları Bisikletçileri, Argus Bisiklet Grubu, Kayseri Yıl Grubu ve Engelsiz Pedal Grubu var. Güzel bir etkinlik yapacağız, bütün arkadaşlarımız bu etkinlik için toplandı. Cumhuriyet Meydanı’ndan startı vereceğiz, ufak bir şehir turu atacağız ve Emniyet Müdürlüğü’nde turumuzu bitireceğiz” ifadelerini kullandı
Bisikletçiler, Cumhuriyet Meydanı, Seyid Burhaneddin Bulvarı, Nuhnaci Yazgan Caddesi, Mustafa Kemal Paşa Bulvarı, Kızılırmak Caddesi, Orgeneral Eşref Bitlis Bulvarı, Sivas Caddesi, İstasyon Caddesi, Erkilet Bulvarı’nın ardından İl Emniyet Müdürlüğü önünde turlarını bitirdi.