Düzce Mevlana Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi tarafından geleneksel hale getirilen, Hayallerim Kağıtta Resim Şenliği’nin 14.sü gerçekleştirdi. Okul öğrencilerinin renkli görüntüleri, miniklerin hayallerine yer verdiği resimler ilgi çekti.
“23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı” etkinlikleri kapsamında Düzce Mevlana Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi uygulama anaokulu tarafından düzenlenen 14. geleneksel ‘Hayallerim Kağıtta Resim Şenliği’ Düzce Merkez ve ilçelerdeki 34 okuldan 150 öğrencinin katılımıyla yapıldı.
Mevlana Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürü Hatice Kaya, güzel bir etkinliğe imza attıklarını söylerken, geleceğin Ulubatlı Hasanlarının, Nene Hatunlarının burada olduğunu ifade etti.
Birbirinden renkli kıyafetlerle masal kahramanlarının kimliğine bürünen öğrenciler ilgi çekerken program öğrencilerin hazırladığı pandomim gösterisi ile başladı.
Çocuk şarkılarının eşliğinde hayallerini kağıtlara döken öğrenciler birbirinden güzel resimler çizerken, Milli Eğitim Müdürü Ahmet Yurtman masaları tek tek gezerek çocuklarla sohbet etti.
Yurtman, etkinliğe katılan çocukların hepsinin sanki büyümüş de küçülmüş olduğunu söylerken, çocukların resimlerinde kendi dünyalarını yansıttıklarını ifade etti.