Saadet Partisi Malatya İl yönetim kurulu üyeleri ve merkez İlçe başkanları, Veteriner Hekimler Odası Başkanı Ertuğrul Özdemir’i ziyaret ettiler.
Saadet Partisi Malatya İl yönetim kurulu üyesi Abuzer Göğüs, Yeşilyurt İlçe Başkanı Av. Hamza Paşahan ve Battalgazi İlçe Başkanı Mustafa Canbay, Malatya Veteriner Hekimler Odası Başkanlığını ziyaret etti.
Saadet Partililere yaptıkları ziyaretten dolayı teşekkür eden Veteriner Odası Başkanı Ertuğrul Özdemir, ‘’Mesleğimizle alakalı meslektaşlarımızın hak ve hukuklarının korunması onların sosyal ve birçok konulardaki hizmetlerinin yürütülmesi eksikliklerin giderilmesi, organizeli yapılması için çalışmalar gösteriyoruz” dedi.
Saadet Partisi Malatya İl Yönetim Kurulu üyesi Veteriner Abuzer Göğüs ise, ‘’Saadet Partisi İl yönetimi ve ilçe yönetimleri olarak veteriner mesleki ile alakalı sorunları bir muhalefet partisi olarak gündeme getirmek maksadı ile ziyaretimizi gerçekleştiriyoruz. İlçe başkanlarımız muhalefet olma ve demokrasinin gerekleri çerçevesinde veteriner hekimlikteki her türlü sıkıntıyı siyasi alanda dile getireceklerdir. Bugün gelinen nokta itibari ile hayvancılık geçim kaynağı haline gelmiyor, bunlar yanlış politikaların sonuçlarıdır” şeklinde konuştu.