7 Haziran’da yapılacak olan Milletvekili Genel Seçimleri, AK Parti’nin Kadın Kolları tarafından da ciddiye alınıyor. Kadın Kolları Başkanlığı’nca organize edilen seçim çalışması kapsamında Erzurum şehir merkezinde vatandaşlara ve esnafa karanfil dağıtıldı.
AK Parti Kadın Kolları, Erzurum şehir merkezinde adeta seferberlik ilan etti. Teşkilat mensubu kadınlar, başta Havuzbaşı Kent Meydanı olmak üzere, Palerium AVM ve Cumhuriyet Caddesi’ndeki esnafa karanfil dağıttılar, 7 Haziran seçimlerinde destek istediler. Esnaftan ve vatandaştan büyük ilgi gören AK Parti’li kadınlar, akşam saatlerinde de ev toplantıları organize ederek bayan seçmenlerle bir araya geliyorlar.
AK Parti Erzurum Kadın Kolları Başkanı Hilal Demir, 7 Haziran seçimlerinin yapılacağı güne kadar canla-başla çalışacaklarını belirterek, “Arkadaşlarımız dört bir yandan seçim çalışması yürütüyor. Esnafımıza ve vatandaşlarımıza hem AK Parti hükümetlerinin icraatları anlatılıyor, hem de dostluk, barış, kardeşlik ve huzuru temsilen karanfil dağıtılıyor” dedi.