MUĞLA (İHA)
Bodrum Beşiktaşlılar Derneği Yeni Yönetim Kurulu Üyeleri Bodrum Kaymakamı Dr. Mehmet Gödekmerdan’ı ziyaret ettiler. Beşiktaş taraftarı olan Kaymakam Dr. Gödekmerdan, yeni yönetime başarılar diledi.
Bodrum Beşiktaşlılar Derneği Yeni Yönetim Kurulu Üyeleri Kaymakam Dr. Gödekmerdan’ı ziyaret ettiler. Geçtiğimiz günlerde yapılan genel kurul sonrası seçilen yönetim kurulu üyeleri Kaymakam Dr. Gödekmerdan’a nezaket ziyaretinde bulundular. Ziyarete Başkan Macit Oğuzata, Yönetim Kurulu Üyeleri Burak Göğerçin, Ramazan Aydınlı, Birol Ahi, Evren Genç, Mehmet Dağoğlu, Yasemin Başaran ve Ali Akın katıldılar.
Beşiktaşlılar Derneği Başkanı Macit Oğuzata yaptığı açıklamada;
“Yeni yönetimden arkadaşlarımla birlikte Beşiktaş taraftarı olan Kaymakamımıza ziyarette bulunmak istedik, sağ olsun kendileri bizi kabul ettiler. Bodrum Beşiktaşlılar Derneği olarak olumlu çalışmalara imza atmak için yönetime talip olduk. İnşallah hep birlikte güzel projeler yapacağız. Sayın Kaymakamımıza teşekkür ediyorum” dedi.
Bodrum Kaymakamı Dr. Gödekmerdan “Yeni yönetime başarılar diliyorum. Bodrum Beşiktaşlılar Derneği olarak sportif faaliyetlerin yanında sosyal projelerle de topluma faydalı işler yapılması gerekli. İnanıyorum ki sizler Beşiktaşlılık duruşu ile çok çalışacak ve Beşiktaş taraftarlarının Bodrum’da da örnek olmasını sağlayacaksınız. Sizleri tebrik ediyorum. Bende bir Beşiktaş taraftarı olarak, topluma faydalı yapılacak her projede yanınızda olacağım” dedi.