Malatya 2.Amatör Küme Büyükler Futbol Ligi takımlarından Malatya İdmanyurdu takımında as başkanlık görevine Suat Yıldırım getirildi.
Hafta sonu oynanan maçlarla start alan 2.Amatör Küme Büyükler Ligi’nin ilk haftasında Hekimhanspor’u 4-1 mağlup eden Malatya İdmanyurdu’nda as başkanlığa Tecdespor’un eski başkanı iş adamı Suat Yıldırım’ın getirildiği açıklandı.
Yıldırım’ın tecrübesiyle kendilerine fayda sağlayacağına inandığını söyleyen Malatya İdmanyurdu Başkanı Bahri Dönmez, bu görevlendirmenin her iki taraf için de hayırlı olması temennisinde bulundu.
2.Amatör Kümede oynanan ilk hafta maçında Hekimhanspor’u farklı yenerek iddialarını ortaya koyduklarını hatırlatan Kulüp Başkanı Bahri Dönmez, “Lige çok iyi başladık. Futbolcularımı ve teknik heyetimi tebrik ediyorum. Hedefimiz belli. Bu hedef doğrultusunda da elimizden geleni yapacağımıza inanıyorum” dedi.
Yönetim kurulu olarak aldıkları karar neticesinde Suat Yıldırım’ın kulüp as başkanlık görevine getirildiğini kaydeden Dönmez, “Suat Yıldırım saygın bir iş adamı. Tecdespor’da başkanlık yaptığı dönemde başarılı bir görüntü ortaya koydu. Yönetim kurulu olarak aldığımız karar neticesinde, as başkanlığa Suat Yıldırım’ı getirdik. Allah utandırmasın. İki taraf için de hayırlı olsun” diye konuştu.