Mehmet Çiftçi Barcelona-

Lassa ile İspanyol kulübü FC Barcelona arasında 4 yıl sürecek isim ve forma sponsorluğunu anlaşması imzalandığı Camp Nou'da gerçekleşen basın tanıtımı ve toplantısının ardından, FC Barcelona'nın 4 branşta mücadele eden salon takımlarının kaptanları Lassa ile gerçekleşen bu ortaklık ile ilgili açıklamalarda bulundular. 'ya özel açıklamalarda bulunan Barcelona kaptanları, Lassa ile yeni şampiyonluklar kazanmak istediklerini söylediler.

JUAN CARLOS NAVARRO "UMARIM BU ANLAŞMA İLE LASSA İLE ŞAMPİYONLIKLAR KAZANIRIZ"

Barcelona Lassa Basketbol Takımı Kaptanı Juan Carlos Navarro Lassa ile yapılan sponsorluk anlaşması ile ilgili olarak kendise sorulan sorulara şu şekilde cevap verdi:

"Lassa Barcelona işbirliği için nasıl bir mesaj vermeyi düşünüyorsunuz? Bu işbirliği takımlara nasıl yansıyacak?"

"Herseyden önce emeği geçen herkese teşekkür etmek istiyorum. Bu anlaşma bizim için çok önemli. Tarihi bir anlaşma ile karşıkarşıyayız. Tüm salon sporlarını desteklediler. Umarım bu anlaşma ile Lassa ile şampiyonlıklar kazanırız."

"Son Avrupa Basketbol Şampiyonası ile ilgili neler düşünüyorsunuz? Türkiye ve İspanya aynı gurupta mücadele ettiler"

"Bu şampiyonada ne yazık ki Türkiye elendi İspanya ise yoluna devam ediyor. Türkiye'de basketbol hızla yükselen bir ivme gösteriyor. Bu takımlar bazında kendisini gösteriyor. Ancak aynı şeyi milli takımda son yıllarda göremiyoruz. Umarım takımlarda alınan başarılı sonuçlar milli takımada yansar. Ben ise bu sene İspanya milli takımına yardımcı olamadığım için kendimi şansız hissediyorum"

Türk taraftarlarının basketbola gösterdiği ilgi hakkında ne düşünüyorsunuz?

"Muhteşem... takımlarını inanılmaz destekliyorlar. Türkiye'de oynadığımız karşılaşmalarda seyircinin bu desteğini hep hissettik. Türk tarafatrlarının beni tanımasındanda çok mutluyum. Beni hem sevdiklerini hem de saygı duyduklarını düşünüyorum"

"Sizle Pınar Karşıyaka aynı guruba düştünüz. Neler demek istersiniz?"

"Pınar Karşıyaka ile hiç karşılaşmadık. Henüz vaktimiz var bu takımı tanımaya. Ancak diğer Türk takımlar ile karşılaşdığımızda oradaki ambiansı basketboldaki kaliteyi gördük. Eminim bu takımda aynı diğerleri gibi bizi zorlayacaktır. Bizi zor bir maçın beklediğini belirtmek gerekir"

BARCELONA LASSA HOCKEY TAKIMININ KAPTANI AİTOR GURROLA "BİR TÜRK FİRMASININ HOCKEY'E ANA SPNSOR OLMASI BİZİ ÇOK GURURLANDIRDI"

Barcelona Lassa Hockey Takımının kaptanı Aitor Gurrola ise bu sponsorluk ile ilgili olarak:

"Lassa diğer salon takımlarına olduğu gibi Barcelona Hockey takımına da ana sponsor oldu. İlk önce takım kaptanı olarak bu konudaki düşüncelerini öğrenmek isterim"

"Bir türk firmasının hockey'e ana spnsor olması bizi çok gururlandırdı. Herkese teşekkür etmek isterim. Biizm amacımız bu marka altında Barcelona Hockey takımını en üst düzeye taşımak olacaktır."

"Önümüzdeki sezon için düşünceleriniz nelerdir?"

"Barcelona kulübü olarak tüm spor dallarında amaç birinci olmaktır. Bunuda başaracak güçteyiz. Bizde bize düşen görevi yerine getireceğiz ve en iyi sonuçlar alacağımızdan kimsenin kuşkusu olmasın"

"Bu spora gönül vermiş gençlere hangi mesajları vermek istersiniz?"

"Benim gençlere vereceğim öğüt çalışmayı hiç birakmasınlar. Bu spor dalı çok güçlü çalışmalarıda beraberinde getiriyor. Çalışırlarsa kazanacaklarını unutmasınlar yeter"

BARCELONA LASSA SALON FUTBOLU KAPTANI SERGİO LOZANO "LASSA'NIN, SALON FUTBOLUNA YAPMIŞ OLDUĞU YATIRIMDAN ÇOK MEMNUNUZ"

Barcelona Lassa Salon Futbolu kaptanı Sergio Lozano ise Lassa'nın salon futboluna yapmış olduğu yatırımdan çok memnun olduğunu söyledi.Sergio Lozano:

"Bu yıl Aralık ayında dünya salon futbolu şampiyonası var. Neler bekliyorsunuz?"

"Öncelikli olarak Lassa Tyras'a teşekkür etmek istiyorum. Salon futboluna yapmış olduğu yatırımdan çok memnunuz. Eminiz ki bize güvenlerini boş çıkarmayacağız. Bizleri zorlu bir dünya şampiyonası bekliyor. İyi sonuçlar alacağımızı düşünüyoruz. Avrupada da başarılı olmaya çalışıyoruz."

"Salon futbolu Türkiye'de yeni yeni gelişen bir spor. Neler demek istersiniz?"

"Dediğiniz gibi gelişen bir spor. Herkesin bu sporda başırılı olmasını isterim. Çoğu zaman Türkiye üzeri diğer ülkelere oynamaya gittik. Bu sefer artık Türk takımlarına karşıda oynamak istiyoruz."