Aras EDAŞ Genel Müdürü Fikret Akbaş, görevine başlamasının ardından kutlama amacıyla kendisine gönderilen çok sayıda çiçeği değerlendirerek, elde ettiği geliri çoçuk sığınma evlerine bağışladı.
Aras Elektrik Dağıtım Anonim Şirketi Genel Müdürü Fikret Akbaş’ın genel müdürlük görevine başlamasının ardından, kendisine tebrik amacı ile birçok çiçek gönderildi. Genel Müdür Fikret Akbaş, bu çiçeklerin israfının önüne geçmek ve sosyal yardımda bulunmak amacı ile çiçekleri satarak, gelirini Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı, Erzurum İl Müdür Yardımcısı Rukiye Şermin Zil’e Hanımefendiye takdim etti.
Amaçlarının yardım etmek olduğunu belirten Fikret Akbaş: “ Çiçeklerin israfının önüne geçilerek bunu kalıcı bir değere dönüştürmek istedik. Bu yüzden de çok kıymetli dostların, bizi sevenlerin teveccüh göstererek göndermiş olduğu çiçekleri bu şekilde değerlendirdik. Umarım bizim bu yardımımız, yeni yardımların yolunu açar. Faydalı olduysak ne mutlu bize.” diye konuştu.
Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı, Erzurum İl Müdür Yardımcısı Rukiye Şermin Zil ise çok memnun olduklarını dile getirerek: “ Aras EDAŞ’a çok teşekkür ediyorum. Böyle bir yardım ile daha önce karşılaşmamıştım. Aras EDAŞ bir ilke imza attı diyebilirim. Bu yardımın tarafımıza iletilmesi bizi çok mutlu etti, çok memnun olduk.”
Yapılan yardımın çocuk ve kadın hizmetlerinde kullanılacağını söyleyen Şermin Zil; “Aras EDAŞ’ın vesile olduğu bu yardımın devamının gelmesi açısından büyük bir önem arz ettiğini düşünüyorum. Bu tür yardımlara çok fazla çocuğumuzun ihtiyacı var. Böyle bir hayra vesile oldukları için başta genel müdürümüze ve Aras EDAŞ’a çok teşekkür ediyorum.” dedi.