Türkiye Özel Sporcular Spor Federasyonu’nun 2015 yılı faaliyetleri arasında yer alan Masa Tenisi Şampiyonası’nda dereceye giren Alanya Otizm Spor Yaşam Merkezi (OTİSİUM ) sporcuları Belediye Başkanı Adem Murat Yücel’i ziyaret etti.
Alanya’da otizmli ve özel gereksinimli öğrencilere hizmet veren Otisium Otizm Spor Yaşam Uygulama Merkezi öğrencileri ve eğitmenleri 2 Nisan Dünya Otizm Günü dolayısıyla Belediye Başkanı Adem Murat Yücel’i ziyaret etti.
Otizmli ve özel gereksinimli çocuklara spor eğitimi ve eğitim koçluğu hizmeti veren merkezin sahibi Spor Eğitim Direktörü İbrahim Acar, Başkan Yücel’e merkezin faaliyetleri hakkında bilgi verdi. Acar, “Merkezimiz ülkemizde 7 bölgemizde tek olma unvanını taşıyor. Türkiye Özel Sporcular Spor Federasyonu’nun 2015 yılı faaliyetleri arasında yer alan Masa Tenisi Şampiyonası’nda öğrencilerimiz bölge birincilikleri elde ettiler. Engelsiz Kent Alanya Projesi’nin uygulamalarından, belediyenin yüzme havuzundan ve el sanatları merkezlerinden yeterince faydalanıyoruz. Bunun için de ayrıca size teşekkür ediyorum” dedi.
Belediye Başkanı Adem Murat Yücel ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, özel sporculara her türlü desteği vermeye devam edeceklerini belirtti. Dereceye giren sporcuları tebrik eden Başkan Yücel, “Belediyenin tüm olanaklarından faydalanmanız ve diğer talepleriniz içinde her zaman yanınızdayız” diye konuştu.
Merkez yöneticilerinin Alanya Turizm ve Sanat Festivali’nde stant açma taleplerini de yerine getiren Başkan Yücel, özel sporcularla bir de hatıra fotoğrafı çektirdi.