Zonguldak’ta 7 Mayıs 2014 tarihinde kurulan MÜSİAD Zonguldak Şubesi’nden sonra Genç MÜSİAD Zonguldak Şubesi de resmi kuruluşunu gerçekleştirerek çalışmalarına başladı.
Zonguldak MÜSİAD’ın kuruluşunun ardından çalışmalarına başlayan Genç MÜSİAD Zonguldak Şubesi, Muhterem Sayılı Başkanlığında kurularak çalışmalarına başladı.
Asıl misyonlarının ahlaklı genç iş adamlarını bir araya getirmek olduğunu söyleyen Genç MÜSİAD Zonguldak Şubesi Başkanı Muhterem Sayılı, “MÜSİAD Gençlik Kurulu bu yönde üye çalışmaları yaparak ticari ahlaka sahip girişimci ve girişimci adaylarını çatısı altında buluşturmayı hedefliyor. Üniversite öğrencileriyle de ortak çalışmalar yürüten Genç MÜSİAD Zonguldak Şubesi gençlere yeni istihdam alanı oluşturmanın ve onların yeni iş girişiminde bulunmalarının çalışmalarını yürütüyor. Girişimcilik ve istihdamı artırma yönündeki çalışmalarının yanı sıra sosyal sorumluluk projelerine de ağırlık verecek olan Genç MÜSİAD Zonguldak Şubesi, MÜSİAD ana kademesinin de organizasyonlarında aktif güç olarak rol oynayacak” diyerek destek veren herkese teşekkür etti.
Yönetim Kurulu şu isimlerden oluştu:
“Muhterem Sayılı- Yönetim Kurulu Başkanı, Oğuzhan Kazancı- Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı, Furkan Aktarı - Teşkilatlandırma Birim Sorumlusu, Meftun Gülay- Teşkilatlandırma Birim Sorumlusu, Burak Demir- Mali İşler Birim Sorumlusu, Merve Topal- İletişim Birim Sorumlusu ve Koordinatör, Sinan Sayılı- ARGE Birim Sorumlusu, İbrahim Kazancı - ARGE Birim Sorumlusu, Bekir Acar- ARGE Birim Sorumlusu, Ömer Faruk Yanaşık - Üniversite Birim Sorumlusu.”