Battalgazi Ziraat Odası Başkanı Mehmet Başer ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan’ı makamında ziyaret etti.
Başer, Ziraat Odası seçim sürecinde Başkan Gürkan’ın tarafsız kaldığını belirterek, “Başkanımızın tarafsız ve dik duruşundan dolayı kendisine teşekkür ediyorum” dedi.
Başer, Ziraat Odası seçim sürecine değinerek, “Biliyorsunuz yakınlarda Battalgazi Ziraat Odası seçimi oldu. Bu arada sayın Belediyesi Başkanımızın tarafsız ve dik duruşundan dolayı kendisine teşekkür ve tebrik etmek için kendilerini ziyaret ettik. Zaten kendisi de çiftçi ailesinden gelen biri olduğu için Belediye Başkanlığı döneminde kendisini yakinen takip ediyoruz” dedi.
Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan da ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Ziraat Odası Başkanımızı tekrar güven tazelemesinden dolayı tebrik ediyorum. Görevinde başarılar diliyorum. Hakikaten biz Belediye Başkanı olarak kendisinin ifade ettiği gibi biz bütün toplumun değerlerini, katmanlarını, hepsini bir arada görmek, hepsine eşit mesafede olmak durumundayız. Kendisiyle de uzun zamandan beri çalışıyoruz. Gerek muhtarlık, gerekse ziraat odası başkanlığı döneminde, biz yerel yöneticiler olarak ziraatçılarımıza ve ziraatla uğraşan çiftçilerimize elimizden gelen gayret ve çabayı gösterdik. Geçmiş dönemde özellikle susuz arazilerin sulanması noktasında, gerek Kaymakamlığımızla, gerek DSİ ile, gerek Özel İdaremizle ortak güzel çalışmalar sergiledik. Bundan böylede sayın başkanımızın şahsında değerli yönetim kurulu üyeleri ve meclis üyeleriyle birlikte Battalgazi bölgemizde ziraatçilerimizin, çiftçilerimizin sorunlarıyla ilgili olan problemlerde hep yanlarında olacağız. Battalgazi çiftçisinin, çiftçilikle uğraşanlarımızın ve ziraatla uğraşan bütün kesim ve katmanların sorunlarını çözme noktasında, yerel yöneticiler olarak bizler elimizden gelen gayreti göstereceğiz” diye konuştu.