AK Parti Malatya Milletvekili adayları Bülent Tüfenkci ile Nurettin Yaşar esnaf ziyaretlerimde bulundular. Esnaf ziyaretinde, 7 Haziran seçimlerinin bütün seçimlerden daha büyük bir öneme sahip olduğuna dikkat çektiler.
AK Parti Malatya Milletvekili Adayı Bülent Tüfenkci, Halep Caddesi esnaflarını ziyaret etti. Esnafları tek tek gezen Tüfenkci, vatandaşların büyük ilgisiyle karşılaştı. Yoğun bir kalabalıkla ziyaretlerini gerçekleştiren Tüfenkci, esnafların AK Parti ve kendilerine büyük teveccüh gösterdiğini belirtti. Tüfenkci, önlerinde 7 Haziran’ın istikrar ve huzurun bozulmaması adına önemli bir süreç olduğunu belirtti. AK Parti’nin tek başına iktidar olmasının önemine değinen Tüfenkci, esnaf ve vatandaşların istikrar, güven ve huzurun sürmesinden yana olduklarını ve herkesin ’AK Parti’ dediğini kaydetti.
AK Parti Malatya Milletvekili Adayı Nurettin Yaşar ise, Kuyumcular Çarşısı esnaflarını ziyaret etti. Eski Adalet Bakanı Sadullah Ergin ile birlikte esnaf ziyaretinde bulunan Yaşar, 7 Haziran’da yapılacak olan genel seçim için vatandaşlardan destek istedi.