Pursaklar Belediye Başkanı Selçuk Çetin, ilçedeki mahalle muhtarları ile kahvaltıda buluşarak, hem mahalleler hakkında bilgi aldı hem de muhtarların taleplerini dinledi.
Pursaklar Belediyesi Mehmet Akif Ersoy Sosyal Tesisleri Özler Restoran’da muhtarlarla buluşan Başkan Çetin, mahalle halkına daha kaliteli hizmet etmenin püf noktalarını muhtarlarla paylaştı. İlçeye bağlı 21 mahalle muhtarı ile buluşan Çetin, “Mahallelerimizi ve hemşerilerimizi çok iyi tanıyın. Onların yanında olun. Sizler mahallelerin seçilmiş elçilerisiniz” dedi.
Seçilmişlerle halkın arasında bir engel olmaması gerektiğini ifade eden Başkan Çetin, “Sorunları olan hemşerilerimiz size gelmekten çekinmesin, halkla aranıza duvar örmeyin. Mahallenizdekilerle yakın diyalog içinde olmayı sakın ihmal etmeyin. Belediyemizle ve ilçe idari amirleriyle iletişiminizi asla koparmayın. Parçalar ne kadar güzel olursa bütün de o denli güzel olur. Siz üstünüze düşen görevi layıkıyla yapmaya gayret edin. Biz belediye olarak sizlere elimizden gelen desteği veriyoruz” diye konuştu.
Muhtarların sorularını da cevaplayan Başkan Çetin, ilçenin daha da gelişmesi için hep birlikte hizmet etmek gerektiğini vurguladı. Pursaklar Belediye Başkanı Selçuk Çetin’i dikkatle dinleyen muhtarlar, ilçeye yapılan hizmetlerden dolayı memnun olduklarını belirterek Başkan’a teşekkür ettiler.