Edinilen bilgiye göre, 21 yaşındaki Murat Bayrak ve iki arkadaşı bir akrabasının düğün davetiyelerini dağıttıktan sonra dönüş yoluna geçti. Merkez Osmangaziİlçesi İzmir yolu şehir merkezi istikametinde Murat Bayrak kontrolündeki 16 F 0766 plakalı otomobil yüksek hız sebebiyle virajı alamayarak takla atmaya başladı.

Metrelerce sürüklenmesine rağmen duramayan otomobil otobüs durağını paramparça ettikten sonra da sürüklenme devam etti. Otobüs durağına çarptıktan yaklaşık 20 metre sonra ancak durabilen otomobil hurdaya dönerken otomobilin içinde bulunan 3 kişi kazayı hafif yaralanmalarla atlattı. 2 yaralı olay yerine gelen ambulanslarda yapılan ilk müdahalenin ardından Muradiye Devlet Hastanesine götürülürken alkollü olduğu iddia edilen 1 yaralı olay yerini yürüyerek terk etti. Olay yerine gelen itfaiye ve polis ekipleri çevrede yaralıyı aradı fakat yaralı bulunamadı. Polis olayla ilgili soruşturmayı sürdürüyor.

ONLARCA FOTOĞRAF ÇEKTİLER

Kazanın ardından çevrede bulunan ve o sırada yoldan geçen vatandaşlar ilk olarak fotoğraf çekmek için cep telefonlarına sarıldı. Bazı vatandaşlar 1 fotoğraf çekip olay yerini terk ederken bazıları ise otomobili farklı açılardan onlarca kere fotoğrafladı.