AK Parti Van Milletvekili Aday Adayı Zahir Kandaşoğlu, Erzurum’da yapılan grup maçlarında birinci olan Gölkaşı Ortaokulu Kızlar Hentbol Takımı’yla bir araya geldi.
Bir lokantada düzenlenen kutlama yemeğine AK Parti Van Milletvekili Aday Adayı Zahir Kandaşoğlu, Tuşba İlçe Kaymakamı Musa Sarı, Edremit İlçe Kaymakamı Duran Eryılmaz, Edremit İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet İlhan, Gölkaşı Ortaokulu Beden Eğitimi Öğretmeni Şahin Salman, bir takım ziyaretlerde bulunmak için Van’a gelen Iğdır Ticaret Odası Başkanı Kamil Arslan, veliler ve öğrenciler katıldı. AK Parti Van Milletvekili Aday Adayı Zahir Kandaşoğlu, Erzurum’da yapılan grup maçlarında Gölkaşı Ortaokulu Kızlar Hentbol Takımı’nın birinci olmasının kendilerini çok mutlu ettiğini belirterek, “Genç kızlarımızı yürekten kutluyorum. Gerçekten çok önemli bir başarıya imza atarak Erzurum’da grup birincisi oldular. Adıyaman’da yapılacak olan yarı final müsabakalarında Van’ı temsil edecekler. Orada da inşallah güzel bir sonuçla dönerler. Bunun sözünü onlardan aldık. Van’ı çok güzel şekilde temsil edecekler. Şimdiden yarı final için yapacakları maç öncesi onlara ve öğretmenlerine başarılar diliyorum” dedi.
Tuşba İlçe Kaymakamı Musa Sarı ve Edremit İlçe Kaymakamı Duran Eryılmaz ise, Gölkaşı Ortaokulu Küçük Kızlar Hentbol Takımı’nın Erzurum’da yapılan grup maçlarında büyük bir başarı göstererek Türkiye’de ilk 16 takım arasına girdiği için kutladıklarını belirttiler.
Erzurum’da yapılan grup maçlarında birinci olan Gölkaşı Ortaokulu Kızlar Hentbol Takımı, önümüzdeki günlerde Adıyaman’da yapılacak olan yarı final müsabakalarında Van’ı temsil edecek.
Yapılan konuşmaların ardından grup birincisi olan hentbolcu kızlara hediyeler dağıtılarak Adıyaman’da yapılacak olan maçta başarılar dilendi.