Söke Belediye Başkanı Süleyman Toyran Söke Basınını, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nde unutmadı.
Gerçekleşen kahvaltılı basın toplantısında gazetecilerin bu önemli günlerini kutlayan Başkan Toyran, sohbet havasında geçen toplantıda 9 aylık icraat döneminin değerlendirmesini de yaptı. Basın mensuplarının sorularını samimiyet ve sıcak şekilde cevaplayan Söke Belediye Başkanı Süleyman Toyran ilk 9 aylık dönemin çıraklık dönemi olduğunu belirterek; 2015 yılından itibaren işlerin daha planlı ve programlı şekilde yapılacağının altını çizdi.
Toplantıda Belediye Başkan Yardımcıları Fahri Sivrioğlu ve Ahmet Karakaş da bulundu. Belediye Başkanı Süleyman Toyran, geride kalan dokuz aylık süreyi kendileri açısından bir çıraklık dönemi olarak değerlendirdi. Toyran; “Artık çıraklık dönemi geride kaldı. Bu süre içerisinde sadece ilçe merkezine değil mahalleye dönüşen belde ve köylerimize de hizmet götürmeye çalışırken bir yandan hizmetin ulaşması, bir yandan da tasarrufa dikkat ettik. Söke Belediyesi olarak diğer belediyelerden yaptığımız hizmetler bakımından bir adım daha önde ve başarılı olduğumuzu düşünüyorum” dedi.
2015 yılında işlerinin zor olmasına rağmen, bu yılın Söke için güzel geçeceğine inandığı sözlerine ekleyen Belediye Başkanı Süleyman Toyran; “Son üç aydır Söke merkez dışındaki mahallerimize hizmet götürmeye çalıştık. 2015 yılında çalışmalarımız ilk altı, sekiz ay içerisinde Söke ilçe merkezi ağırlıklı olacak” dedi.
Söke Belediye başkanı Süleyman Toyran basın mensuplarının sorularını cevaplandırdı. Sorular ışığında belediye olarak icraatlarını dile getirdi. Toplantının sonunda Başkan Toyran gazetecilere günün anısına birer hediye takdim ederek günlerini kutladı, çalışmalarında başarılar diledi.