Kilis İl Müftüsü Mahmut Karatepe ve İl Müftü Yardımcısı Mübarek Çelik, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Remzi Arkaltı’yı makamında ziyaret ettiler.
Ziyarette Ramazan ayında yapılacak olan ortak program hakkında görüş alış verişinde bulundular.İl Müftüsü Karatepe, Müftülük tarafından gerçekleştirilen faaliyetlerine göstermiş olduğunuz ilgi ve desteklerden dolayı teşekkür ederek, “İl Müftülüğü olarak işbirliği içinde olduğumuz Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü bünyesinde görev yapan başta siz olmak üzere bütün personele başarılar diliyorum. Allah’tan sağlık, afiyet ve muvaffakiyetler temenni ediyorum” dedi.
Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Arkaltı ise, yaz spor okulları kapsamında İl Müftülüğü ile işbirliği içinde çalıştıklarını dile getirerek, "İl ve ilçe müftülüklerimiz bizim en büyük paydaşımız. Devletimiz, gençlerimiz için ilimize çok güzel tesisler kazandırdı. Biz de projelerimizle bu tesisleri doldurmaya ve gençleri spora yönlendirmeye çalışıyoruz. Bakanlığımız ve Diyanet İşleri Başkanlığımız arasında imzalanan protokolle, Kur’an Kurslarında öğrenim gören öğrenciler de en güzel şekilde spor tesislerimizden faydalanmaktadırlar" dedi.
Arkaltı,ziyaretlerinden dolayı İl Müftüsü Mahmut Karatepe ve İl Müftü Yardımcısı Mübarek Çelik’e teşekkür etti.