AK Parti Kırşehir Teşkilatı İhlas Haber Ajansı (İHA) ve Türkiye Gazetesi Kırşehir temsilciliğini ziyaret etti.
İhlas Haber Ajansı Bürosunda ağırlanan AK Parti Kırşehir teşkilatı yaklaşan genel seçimler öncesinde değerlendirmede bulundu.
Yapılan ziyarette İHA Kırşehir Temsilcisi Enderhan Öz’e Kırşehir’de seçim süreçlerinden başarı ile çıkıldığını belirten AK Parti İl Başkanı Mustafa Kendirli, "Kırşehir’de AK Parti iktidarı her zaman başarılı olmuştur. İktidarın nimetlerinden faydalanmak adına yapılan her türlü çalışmaya da Kırşehirliler istenilenin üstünde destek vermişlerdir. Kırşehir Belediyesi, il teşkilatı ve STK’ları ile birlikte başarılı süreçler yaşamış ve hak ettiği yere de gelmiştir. Hizmetlerin sürekli devam etmesi ve çalışmaların hızlandırılması için gereken her şey her dönemde de yapılmaya devam edilmektedir. 7 Haziran Genel Seçimleri de bu anlamda bizler için Kırşehirle birlikte Türkiye’nin büyümesi adına önemlidir. Bu önemli virajda da biz teşkilat olarak Kırşehir’den Ankara’ya iki milletvekilinide göndererek başarı elde edeceğiz" dedi.
YÜKSELİŞ KIRŞEHİR’DE ARTARAK DEVAM EDECEK
Kırşehir’de AK Parti yükselişinin artarak devam edeceğini ifade eden İl Başkanı Kendirli, "2002 yılında Türkiye’nin yükseliş atağına geçtiğini bilenler 2015 yılında da Türkiye’nin durumunu iyi şekilde analiz ediyorlardır. IMF’nin memuru olmaktan çıkartılmış bir Türkiye ile halkın karşısındayız. Yükselişimiz daha önceki seçimlerde olduğu gibi 7 Haziran Genel Seçimlerinde de artarak devam edecek. Türkiye ile birlikte Kırşehir’ede muhalefetin hiçbir fayda sağlamayacağını iyi analiz eden halkımız yine AK Parti diyecektir. Bizlerde hizmet noktasında partili olsun partilimiz olmasın her vatandaşımıza yapmamız gerekenin en iyisini yapma bilinci ile hareket ediyoruz. Bu AK Parti Kırşehir’de ne yaptı ? diye soranlara ben, Kırşehir Belediyesinin çalışmalarını gösteriyorum. Genç bir kadro ile yapılması gerekenin en iyisini Kırşehirlilere kazandırmaya çalışmaktayız. Halkımızın bizlere verdiği emaneti bizler, alarak en iyi yerlere kadar getirdik. Şimdi ise üzerimizde oynanan oyunlardan kurtularak daha refah ve yeni bir Türkiye’nin oluşumunu sağlayacağız" diye konuştu.
HALKTAN KOPUK SİYASİ ANLAYIŞLARA HAYIR
AK Parti Teşkilatlarının iktidar yürüyüşünde ve gelişim sürecinde halktan kopuk bir politika yerine halkla iç içe bir politika sergilediklerini söyleyen AK Parti Kırşehir İl Başkanı Mustafa Kendirli, "Bizim siyasetimizde halk ana temadır. Bizler halktan kopuk bir siyasal anlayışla asla hareket etmedik ve halkla hareket edişimizin karşılığını da iktidarımızla birlikte gösterdik. Halkımız Türkiye’de her kesimi ile halkdan uzak olmayan bizleri destekledi. Bizler de bize verilen desteğe kayıtsız kalmadık. Şimdi verilen destek inanıyorum ki daha yukarılara çıkarak hedeflerimiz doğrultusunda bir engelin daha aşılması noktasında bizlere yardımcı olacak. Gücünü milletten alan bir siyasal oluşumunda sandıkta başarısız olması düşünülemez. Bizler bu bilinçteyiz halkımızın da bu bilinç ile hareket edeceğini düşünüyoruz" ifadelerini kullandı.
İHA Temsilcisi ve Türkiye Gazetesi ziyaretine İl Başkanı Mustafa Kendirli ile birlikte AK Parti Milletvekili adayları Salih Çetinkaya, Hacı Turan, Kadın Kolları Başkanı Meryem Düğer, Merkez İlçe Başkanı Mehmet Şahin katıldı.