Avrupa Hentbol Federasyonu (EHF) Kupası yarı finaline yükselen Muratpaşa Belediyespor, ligin erteleme maçında yarın saat 17.00’de Trabzon Zağnos Spor Kulübü ile karşı karşıya gelecek.
Hafta içinde Kastamonu Belediyespor’u eleyerek Türkiye Kupası’nda da yarı finale yükselen Paşa’nın melekleri, Zağnos spor Kulübü’nü mağlup ederek ligde de yoluna devam etmeyi hedefliyor. 19 Mayıs Spor Salonu’nda oynanacak olan karşılaşmayı Rize bölgesi hakemleri Tayfun Torçuk, Furkan Kazmaz ikilisi yönetecek.
Muratpaşa Belediyespor Antrenörü Birol Ünsal, EHF Kupası yarı final karşılaşması öncesinde zorlu bir lig maçı oynayacaklarını belirterek, “Şu anda en büyük düşüncemiz EHF Kupası yarı finalinde önümüzdeki hafta oynayacağımız yarı finali karşılaşması. Ligde son iki maçımızı oynayacağız. Zağnos’un ardından 1 Nisan’da da kendi evimizde İzmir Büyükşehir Belediyespor’la karşılaşacağız. Her iki karşılaşmadan galip gelerek 4 Nisan’da Isparta’da oynayacağımız EHF Kupası’na moralli çıkmak istiyoruz” diye konuştu.