Antalya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (AESOB) Başkanı Abdullah Sevimçok, TRT Antalya Müdürü Mehmet Buğra Şahin’i ziyaret etti.
Antalya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (AESOB) Başkanı Abdullah Sevimçok ve beraberindeki başkanlar, TRT Antalya Müdürü Mehmet Buğra Şahin’e nezaket ziyaretinde bulundu. Ziyarette, AESOB Başkan Vekili Adlıhan Dere, AESOB Denetim Kurulu Başkanı Musa Kazım Buhurcu, AESOB Disiplin Kurulu Üyesi Yalçın Sayar ve Antalya Çiçekçiler Odası Başkanı Alim Uysal yer aldı.
Ziyaretten dolayı duyduğu memnuniyeti dile getiren Mehmet Buğra Şahin, Sevimçok ve beraberindekilere teşekkür etti. TRT olarak Antalya’ya ayrı bir özen gösterdiklerini belirten Şahin, yurt dışında İstanbul’dan sonra en bilinen şehrin Antalya olduğunu söyledi. Şahin, “Antalya’da ciddi bir potansiyel var ve TRT olarak Antalya’ya ayrı bir özen gösteriyoruz. 30.5 saatlik haftalık yayınımız var. Halkın beğenilerine cevap vermek durumundayız. İnşallah yeni binamıza geçince de hem kurumumuza hem de şehrimize yakışır işler yapacağız. Derdimiz bu bölgenin sesini duyurabilmek” diye konuştu.
Sevimçok ise AESOB hakkında bilgi vererek Antalya’daki esnafın işini iyi yapan esnaf olduğunu ve kaliteli hizmet verdiğini söyledi. Sevimçok, “Birliğimize bağlı 75 oda ve 74 bin esnafımız var. Esnaf yoğunluğu açısından Türkiye’nin dördüncü büyük şehriyiz” dedi.