PTT 1. Lig’de ilk devrenin son maçında Boluspor ile karşılaşacak Şanlıurfaspor bu maçın hazırlıklarını tamamladı.
GAP Vadisi Şanlıurfaspor Tesisleri’nde son antrenmanını yapan sarı-yeşililer, maç saatini beklemeye başladı. Teknik direktör Cihat Arslan nezaretinde çalışan ve 1 saat 15 dakika süren antrenmanda futbolcular düz koşunun ardından iki grup halinde 5’e 2 top kapma oynadı. Ardından kondisyon çalışması yapan Şanlıurfaspor, çalışmalarını yarı alanda çift kale maç yaparak tamamladı.
Antrenman sonrası futbolculardan Kenan Karışık, devrenin son maçından galibiyet ile ayrılmak istediklerini belirtti. Boluspor’un deplasmanlarda çok iyi mücadele ettiğini belirten Hüseyin Tok ise "Hocamın görev vermesi durumunda elimden gelenin en iyisini yapacağım. Boluspor engelini aşıp devreyi iyi bir yerde bitirmek istiyoruz. İnşallah sahadan galibiyet ile ayrılıp 3 puanın sahibi biz oluruz" diye konuştu.
Geçen hafta Alanyaspor maçında çok iyi oynamalarına rağmen sahadan 1-1 beraberlikle ayrıldıklarını anımsatan takım kaptanı Serdar Özbayraktar ise "Takım olarak Boluspor maçına hazırız. Taraftarlarımız bizlere güvensin. İnşallah onları mahçup etmeyeceğiz ve galibiyet ile devreyi kapatacağız. Yarın oynanacak maçta taraftarımızı da yanımızda görmek istiyoruz. Onlarsız bir takım düşünülemez" açıklamasında bulundu.
Yarın saat 14.00’da GAP Arena Stadı’nda Boluspor’u konuk edecek Şanlıurfaspor’da, Albimo Alanyaspor karşılaşmasında kırmızı kart gören Youssef Yeşilmen ve Onur Akbay, sarı kart görerek cezalı duruma düşen Göksu Alhas, Rogrigo Tello ve Veli Kızılkaya takımdaki yerini alamayacak.