TRABZON (AA) - Trabzonspor, İtalya'nın Napoli takımıyla 26 Şubat Perşembe günü deplasmanda yapacağı UEFA Avrupa Ligi 2. tur rövanş maçının hazırlıklarını sürdürdü.

Teknik direktör Ersun Yanal yönetiminde, Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde yapılan antrenmana sakatlıkları bulunan Belkalem, Mehmet Ekici, Medjani, Yusuf Erdoğan ve Yatabare katılmadı. Onur Recep Kıvrak ise takımdan ayrı koşu yaptı.

Sol ayak bileğinde burkulma ve ATF bağında zedelenme tespit edilen Mehmet Ekici’nin tetkiklerinin yapılarak, tedavisine başlandığı, Napoli karşılaşmasında oynayıp, oynayamayacağına son kontrollerin ardından karar verileceği bildirildi.

Kasımpaşa maçında sol alt baldırına darbe alan Medjani'nin takımdan ayrı olarak antrenman programını sürdürdüğü, sol ayak bileğinde kemik ödemi bulunan Yusuf Erdoğan’ın tedavisi ve özel antrenman programının ise devam ettiği belirtildi. Yatabare ve Belkalem’in tedavilerinin ise planlandığı şekilde sürdüğü açıklandı.

İlk 15 dakikası basın mensuplarına açık tutulan antrenmanda, dar alanda pas çalışması yapan bordo-mavililer, daha sonra taktik çalışmaya geçti.

Trabzonspor, yarın sabah İtalya'ya gidecek. Bordo-mavililer, yarın maçın oynanacağı statta yapacağı antrenmanla hazırlıklarını tamamlayacak.