ORDU (AA) - PTT 1. Lig ekiplerinden Orduspor'da, istifa eden teknik direktör Ziya Doğan'ın ardından göreve getirilen Hüseyin Özcan, ilk antrenmanına çıktı. 

Durugöl Vali Kemal Yazıcıoğlu Tesisleri'nde, teknik direktör Hüseyin Özcan yönetiminde gerçekleştirilen antrenman koşuyla başladı. Yarı sahada yapılan çift kale maçla süren idman, taktik çalışmayla sona erdi.

Oyuncuların tamamının yer aldığı idman yaklaşık 2 saat sürdü. 

- "Orduspor'a başarılı olmak için geldim"  

Teknik direktör Özcan, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Orduspor'a başarılı olmak için geldiğini söyledi.

Takımla ilk antrenmanına çıktığını belirten Özcan, "Antrenman öncesi futbolcularla uzun bir toplantı gerçekleştirdik. Bütün oyuncularım başaracaklarına inanıyor. İnşallah birlikte başaracağız. Ben onlara inandım, onlar da bana inandı. İnşallah taraftarımızın da desteğiyle Orduspor'u bulunduğu yerden kurtaracağız. Orduspor'a başarılı olmak için geldim."

Kulüpte yaşanan ekonomik sıkıntılara değinen Özcan, şöyle devam etti:

"Ekonomik sıkıntılar ülke futbolunun her kesiminde var. Ekonomik sıkıntısı olmayan takımlar parmakla gösterilecek kadar az. Bunlar içerisinde de ekonomik sıkıntısı olmayan takımlar, büyükşehir belediye takımları. Ben inanıyorum ki kendi öz kaynaklarımızla bu sorunların üstesinden geleceğiz." 

Hüseyin Özcan'ın yardımcılığını, kulübün alt yapısında görev yapan Cüneyt Tiryaki yapacak.