Ak Parti’nin genç milletvekili adayı Zafer Tarıkdaroğlu kent merkezindeki çalışmaları kapsamında Palandöken ilçesinde ziyaretlerini sürdürdü. Gerek Partisinin il gençlik kolları başkanlığı döneminde gerek ise Sağlık bakanlığı müşavirliği görevindeki başarılı çalışmaları nedeniyle kent halkının yakından tanıdığı Tarıkdaroğlu, adaylık sürecindeki çalışmalarıyla da vatandaştan tam not aldı
Ak Parti Erzurum Milletvekili Adayı Zafer Tarıkdaroğlu seçim çalışmalarını Palandöken ilçesinde sürdürdü. Beraberinde Ak Parti Palandöken İlçe Başkanı Haktan Ömeroğlu ve partililer ile birlikte ilk olarak ilçede bulunan eğitim kurumlarını ziyaret eden Tarıkdaroğlu öğretmenlerle bir araya geldi.
“MODERN BİNALAR VE TEKNOLOJİK SINIFLAR, KALİTELİ EĞİTİMLE TAÇLANDIRILACAK”
AK Parti hükümetleri döneminde eğitimin fiziki ve teknolojik alt yapısını geçmişle mukayese edilemeyecek oranda iyileştirilip geliştirdiklerinin altını çizen Tarıkdaroğlu, Meslek ve imam hatip liselerine uygulanan katsayı adaletsizliğini kaldırarak öğrencilerin önlerindeki büyük bir engeli ortadan kaldırdıklarını söyledi. Tarıkdaroğlu:
“Eğitim, her zaman olduğu gibi yine AK Parti iktidarının en öncelikli gündemi olacaktır. Bakın, 2002 yılında 7,4 milyar TL’den 2015 yılında 62 milyar TL’ye çıkardık. Öğretmen atamalarıyla birlikte bir yandan öğrencilerimizin eğitim ortamlarını il ilçe mahalle demeden yeniledik. Daha modern ve teknolojik mekânlara dönüştürdü. Eksik kalan yerler var onlar da inşallah tamamlanacak. Tabi modern binalar teknolojik sınıflar kaliteli eğitimle de taçlandırılacak. Önümüzdeki dönemde “Eğitimde Kalite” en öncelik verdiğimiz alanlardan biri olacaktır.” diyerek, eğitim politikaları hakkında idareci ve öğretmenlere bilgi verdi.
TARIKDAROĞLU, İLÇEDEKİ TÜM KURUMLARI ZİYARET ETTİ
Tarıkdaroğlu, ilçedeki ziyaretlerini Erkek yetiştirme yurduyla sürdürdü. Burada idarecilerle görüşen Tarıkdaroğlu, beraberinde partililerle birlikte TRT Erzurum Müdürlüğü’ne geçti. Burada il Müdürü Ayça Alemdar’ı kurum personelini makamlarında tek tek ziyaret eden Tarıkdaroğlu, 7 Haziran’da yapılacak olan Genel seçimler için destek istedi.